Συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕ Λεμεσού υπέγραψε ο Ματίας Ντεγκρά. Ο τέως τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια με την κυπριακή ομάδα δήλωσε ότι είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τον πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα. Θέλω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω και την εμπιστοσύνη του κόσμου» είπε ο Ντεγκρά».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο ρινγκ μαζί με τον kickboxer Γιάννη Τσουκαλά, περιέγραψε ο Παύλος Κοχλιαρίδης, τονίζοντας ότι οι συνεργάτες του έμαθαν από έμπιστη πηγή ότι υπήρχε χούλιγκαν με μαχαίρι.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός