«Άστραψε και βρόντηξε» η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο.
Σχετικά με τον Γιώργο Δώνη, ο προπονητής του Ατρομήτου καλείται να ανακαλέσει εντός 15 ημερών, μέρος των δηλώσεων που είχε κάνει αμέσως μετά τον τελικό.
«Άστραψε και βρόντηξε» η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τιμωρήθηκε με ποινή κεκλεισμένων των θυρών με τρεις αγωνιστικές, απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο καθώς και χρηματικό πρόστιμο… 292.500 ευρώ!
Όσον αφορά στην ΠΑΕ Ατρόμητος θα δώσει δύο αγώνες (τη νέα σεζόν) χωρίς την παρουσία οπαδών της στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 60.000 ευρώ.
Σχετικά με τον Γιώργο Δώνη, ο προπονητής του Ατρομήτου καλείται να ανακαλέσει εντός 15 ημερών, μέρος των δηλώσεων που είχε κάνει αμέσως μετά τον τελικό, με δημόσια τοποθέτησή του στα ΜΜΕ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας