Ένοπλη ληστεία στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με λεία 400.000 ευρώ
Ένοπλη ληστεία με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό (400.000 ευρώ) στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας έγινε δέκα λεπτά πριν τις 16:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.
Ένοπλη ληστεία με λεία μεγάλο χρηματικό ποσό (400.000 ευρώ) στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Ακαδημίας στο κέντρο της Αθήνας έγινε δέκα λεπτά πριν τις 16:00 το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δυο άτομα κατευθύνθηκαν στον 1ο όροφο και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους τη στιγμή που ετοιμάζονταν να παραδώσουν σάκους με χρήματα σε υπαλλήλους χρηματαποστολής.
Οι δράστες άρπαξαν συνολικά πέντε σάκους.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με αυτοκίνητο και καταζητούνται. Κατά την διαφυγή τους τραυμάτισαν ελαφρά τον φύλακα που βρισκόταν στην είσοδο του κτιρίου, χτυπώντας τον με κοντάκι πιστολιού στο κεφάλι.
«Θλιβερό γεγονός» χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Γιάννης Αδαμόπουλος τη σημερινή ληστεία.
Ακόμη, ο κ. Αδαμόπουλος εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον άτυχο εργαζόμενο που τραυματίστηκε ελαφρά και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση, ενώ δήλωσε ότι, «είμαστε δίπλα σε όλους τους εργαζομένους μας και ευελπιστούμε στον άμεσο εντοπισμό και σύλληψη των δραστών».
Επίσης, ο κ. Αδαμόπουλος τόνισε ότι μετά τη ληστεία, «επιτακτική καθίσταται πλέον η ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτελεσματική προστασία του Συλλόγου μας, των εργαζομένων του, καθώς και όλων όσων προσέρχονται καθημερινά σε αυτόν», και κατέληξε: «Προς το σκοπό αυτό θα κινηθούμε άμεσα, καταθέτοντας σχετικό αίτημα προς τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να παρασχεθεί επιτέλους αποτελεσματική και διαρκής φύλαξη του Συλλόγου μας».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας