Ο Ρομπέρτο Ολάμπε είναι ο νέος προπονητής της Αλμερία. Ο 43χρονος τεχνικός πήρε τη θέση του Χοσέ Λουίς Όλτρα, ο οποίος απολύθηκε την Τρίτη από τη διοίκηση του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Όλτρα είχε αναλάβει την Αλμερία στα τέλη Νοεμβρίου του 2010, αντικαθιστώντας τον Νέστορ Γκοροσίτο, και οδήγησε την ομάδα στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ισπανίας, που είναι η καλύτερη επίδοσή της στο συγκεκριμένο θεσμό. Η πορεία της όμως τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ήταν κακή και βρίσκεται, πλέον, στην τελευταία θέση της κατάταξης της «πριμέρα ντιβιζιόν», με 26 βαθμούς ύστερα από 30 αγωνιστικές.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.