Μετά από μία πλούσια σε διακρίσεις καριέρα, ο Γιόργκ Μπουτ αποφάσισε να «κρεμάσει τα γάντια του» στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο 36χρονος τερματοφύλακας, που μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν βασικός στην Μπάγερν Μονάχου, πήρε την μεγάλη απόφαση και δήλωσε σχετικά: «Αυτό το καλοκαίρι θα είμαι στις ομάδες νέων της Μπάγερν». Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο έμπειρος τερματοφύλακας ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του 2010, ενώ εκτός από την Μπάγερν, αγωνίσθηκε στο Αμβούργο, στην Λεβερκούζεν και στην Μπενφίκα. Ένα από τα αξιοπερίεργα στην καριέρα του, είναι και το γεγονός ότι σκόραρε 26 φορές με πέναλτι στους 381 αγώνες που έπαιξε στην μπουντεσλίγκα.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Οι Χιούστον Ρόκετς των Αλπερέν Σενγκούν και Κέβιν Ντουράντ είναι σύμφωνα με τους Αμερικάνους η τελευταία ομάδα που μπήκε στο... κυνήγι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.