Ο Κάρλος Φρέιτας επέστρεψε στην πατρίδα του και στο παλιό του πόστο. Ο Πορτογάλος παράγοντας, που από την αρχή της σεζόν έως τα τέλη Ιανουαρίου ήταν τεχνικός διευθυντής στον Παναθηναϊκό, θα αναλάβει τα ίδια καθήκοντα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σύμφωνα με τον πορτογαλικό Τύπο ο νέος πρόεδρος της ομάδας της πρωτεύουσας, Γκριντίνιο Λόπες, ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες ο Φρέιτας θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Σλότερμπεκ είχε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2027 και η διοίκηση των Βεστφαλών του προσέφερε νέο πενταετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει στο Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ έως το καλοκαίρι του 2031.
Όπως αποκαλύπτει γαλλικό Μέσο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον 57χρονο προπονητή να αποχωρεί από τον πάγκο της Γαλλίας μετά το Μουντιάλ 2026, ύστερα από 14 χρόνια.