Στην Ελλάδα τον Απρίλιο για τρεις συναυλίες ο Εμίρ Κουστουρίτσα
Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο διάσημος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα με τη μπάντα του, τη γνωστή «The No Smoking Band», για τρεις συναυλίες στις οποίες το ροκ συναντά το βαλκανικό πανηγύρι. Η πρώτη από αυτές θα δοθεί στις 4 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη, στις 5 και 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Στην Ελλάδα θα βρεθεί ο διάσημος σκηνοθέτης Εμίρ Κουστουρίτσα με τη μπάντα του, τη γνωστή «The No Smoking Band», για τρεις συναυλίες στις οποίες το ροκ συναντά το βαλκανικό πανηγύρι.
Η πρώτη από αυτές θα δοθεί στις 4 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσουν δύο ακόμη, στις 5 και 6 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Διάσημος σκηνοθέτης, ηθοποιός, μουσικός και τραγουδιστής, ο δημιουργός των αριστουργημάτων Ο καιρός των Τσιγγάνων, Underground, Ο μπαμπάς λείπει ταξίδι για δουλειές, Arizona Dream, που σάρωσαν τα χρυσά βραβεία στα φεστιβάλ Καννών, Βενετίας και Βερολίνου, ο Εμίρ Κουστουρίτσα έρχεται στην Ελλάδα φέρνοντας στις αποσκευές του ότι ακριβώς πρόβαλε με τις ταινίες του κι αγάπησε περισσότερο: Τον βαλκανικό ήχο από τα χάλκινα πνευστά, τα βιολιά και τη γκρανκάσα, παντρεμένο αρμονικά με τη ροκ διάθεση της δικής του ηλεκτρικής κιθάρας.
Τα τελευταία χρόνια αποτελεί την «ψυχή» του σχήματος «Emir Kusturica and The No Smoking Orchestra» στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και ο ένας του γιος ως ντράμερ.
Μαζί τους δημιούργησε μία πανκ όπερα, η οποία παρουσιάστηκε στη Βαστίλη, έγραψε τη μουσική για πολλές ταινίες του, κυκλοφόρησαν ως τώρα επτά συνολικά άλμπουμ, ενώ οργανώνουν συνεχώς διεθνείς περιοδείες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας
- Ο Ρόμπινσον στο στόχαστρο της Ζαλγκίρις και της… Euroleague
- Σαμπρίνα Κάρπεντερ: Ζήτησε συγγνώμη για τη Zαγρούτα που μπέρδεψε με Γιόντελινγκ στο Coachella
- Σύρος: Σε σταθερή κατάσταση ο 13χρονος που τον δάγκωσε οχιά
- Ανάσταση στην Αλεξανδρούπολη έκανε ο Δένδιας – Το μήνυμά του
- Ιστορική στιγμή στην Bundesliga: Η Ουνιόν Βερολίνου προσέλαβε την πρώτη γυναίκα προπονητή (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442