Mεγάλος άτυχος του αγώνα Under 22-Under 20 ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης του Περιστερίου. Ο νεαρός άσος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα και αργότερα διαπιστώθηκε πως υπέστη κάκωση στον ώμο. Ο έλληνας παίκτης τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης στον ώμο και για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου έκανε μαγνητική τομογραφία.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.