Με σκόρερ τον Ντιέγκο, η Βόλφσμπουργκ 2-1 τη Γκλάντμπαχ
Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Βόλφσμπουργκ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ουραγού Γκλάντμπαχ στη «Bόλκσβαγκεν Αρένα» με 2-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι «Λύκοι» επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από 4 απανωτές ήττες και ξέφυγαν προσωρινά τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, «σπρώχνοντας» παράλληλα ακόμη πιο… βαθιά τους φιλοξενούμενους στον υποβιβασμό.
Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» πήρε η Βόλφσμπουργκ, ξεπερνώντας το εμπόδιο της ουραγού Γκλάντμπαχ στη «Bόλκσβαγκεν Αρένα» με 2-1, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga. Οι Λύκοι επέστρεψαν στις επιτυχίες μετά από 4 απανωτές ήττες και ξέφυγαν προσωρινά τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, «σπρώχνοντας» παράλληλα ακόμη πιο… βαθιά τους φιλοξενούμενους στον υποβιβασμό.
Ο Ντιέγκο, που μόλις επέστρεψε από την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από την ομάδα του, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος μεοσεπιθετικός έχασε πέναλτι στο 29’, στη συνέχεια όμως κατάφερε να πετύχει δύο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, ενώ το μόνο που κατάφεραν τα «πουλάρια» την επανάληψη, ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νταμς στο 74’.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.
Ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής κάτω από τα δοκάρια και μίλησε για το παρόν και για το μέλλον, ενώ δεν έκρυψε πόσο χαρούμενος είναι