Ανέβηκε επτά θέσεις, αυτή την εβδομάδα, στην παγκόσμια κατάταξη του τένις γυναικών, η Λένα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια είναι, πλέον, στη 169 θέση με 342 βαθμούς. Η Ειρήνη Γεωργάτου, από την πλευρά της παρέμεινε στην 197η θέση με 296 βαθμούς.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.