Διπλή η εμφάνιση του Adamo στο Μέγαρο Μουσικής, λόγω υψηλής ζήτησης
Eξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του διεθνούς φήμης συνθέτη και τραγουδιστή Adamo, στο ΜΜΑ στις 8 Μαρτίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες. Κατόπιν αυτού διοργανώνεται και δεύτερη βραδιά την επομένη 9 Μαρτίου.
Eξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία του διεθνούς φήμης συνθέτη και τραγουδιστή Adamo, στο ΜΜΑ στις 8 Μαρτίου, σε μια βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες.
Κατόπιν αυτού διοργανώνεται και δεύτερη βραδιά στις 9 Μαρτίου.
Ο Αdamo, Πρέσβης Καλής Θελήσεως του Ιδρύματος Δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού και της Unicef, επανέρχεται στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του CD με τίτλο «De toi a moi» (στο CD περιλαμβάνεται σε νέα εκτέλεση το τραγούδι που έχει αφιερώσει στο Ίδρυμα με το νέο τίτλο «La vie encore»).
Η εκδήλωση γίνεται με σκοπό την ευόδωση των σκοπών του Ιδρύματος και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την επίτευξη των σκοπών του Ιδρύματος.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.