Επιφυλάξεις για την Κάρτα του Πολίτη εκφράζει εκ νέου η Αρχιεπισκοπή
Επιφυλάξεις για τα σχέδια του ΥΠΕΣ σχετικά με την Κάρτα του Πολίτη εκφράζει για μια ακόμα φορά ο Αρχιεπίσκοπος εν όψει των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει οργανώσεις πιστών την ερχόμενη Κυριακή στο Σύνταγμα.
Τις επιφυλάξεις της για την Κάρτα του Πολίτη εκφράζει για μια ακόμη φορά η Αρχιεπισκοπή Αθηνών ενόψει των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματίσει οργανώσεις πιστών την ερχόμενη Κυριακή (6/2) στο Σύνταγμα.
Σε ανακοίνωση της η Αρχιεπισκοπής σημειώνει πως ο κ. Ιερώνυμος «συμμερίζεται τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των πιστών, αναμένει ωστόσο την τελική διαμόρφωση του νομοσχεδίου από το υπουργείο Εσωτερικών για την τοποθέτησή του».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.