Αθήνα:Απεργία διάρκειας τεσσάρων ημερών, από την Τρίτη έως την Παρασκευή, εξήγγειλαν οι γιατροί του ΙΚΑ.
Σύμφωνα με την απόφαση του συλλόγου τους, τα πολυϊατρεία του Ιδρύματος δεν θα λειτουργήσουν από αύριο, Τρίτη έως την Παρασκευή, καθώς κηρύχθηκαν δύο διαδοχικές 48ωρες απεργίες.
Παράλληλα, οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας έχουν κηρύξει για αύριο, Τρίτη τετράωρη στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.
Οι γιατροί ζητούν να αποσυρθεί το πολυνομοσχέδιο για τις «Διαρθρωτικές αλλαγές στο Σύστημα Υγείας» και να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι γιατροί.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας