Σύμφωνος με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί.
Σύμφωνος με τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες εμφανίστηκε ο Μισέλ Πλατινί.
Ο πρόεδρος της UEFA εξήγησε ότι θα ήταν πιο εύκολο να διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο τον Ιανουάριο παρά τον Ιούνιο: «Συμφωνώ σε αυτό και γιατί όχι; Είναι κάτι που μπορεί να γίνει».
Βέβαια, ο Πλατινί αναγνώρισε ότι μία τέτοια απόφαση θα δημιουργούσε αρκετά θέματα, καθώς ανάμεσα σε άλλα οι παίκτες θα έπρεπε να ξεκουραστούν τον Φεβρουάριο.
Παράλληλα, όμως, εξήγησε ότι η διοργάνωση θα μπορούσε να διεξαχθεί κανονικά και το καλοκαίρι, καθώς οι παίκτες έχουν ήδη αντιμετωπίσει υψηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994.
Ο πρώτος που πρότεινε την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του Μουντιάλ του 2022 είναι ο Φραντς Μπεκενμπάουερ.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.