
Στο Μοντεβιδέο συνελήφθησαν οι καταζητούμενοι για υπεξαίρεση από τα ΕΛΤΑ Λάρισας
Δύο 35χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές για υπεξαίρεση περίπου 1,4 εκατ. ευρώ ο πρώτος και για συνέργεια στην πράξη αυτή ο δεύτερος.
Δύο 35χρονοι Έλληνες συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Μοντεβιδέο της Ουρουγουάης, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές για υπεξαίρεση περίπου 1,4 εκατ. ευρώ ο πρώτος και για συνέργεια στην πράξη αυτή ο δεύτερος.
Τα διεθνή εντάλματα σύλληψης είχαν εκδοθεί από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, μετά από προανάκριση που είχε διενεργήσει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας για υπεξαίρεση από το κεντρικό κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Λάρισας στις 30 Ιουλίου 2010.
Ως δράστης αναζητείτο έκτοτε υπάλληλος του συγκεκριμένου καταστήματος και ο συνεργός του, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, είχαν διαφύγει στο εξωτερικό, με πιθανή χώρα προορισμού την Ουρουγουάη.
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Interpol Ελλάδας και σε συνεργασία με την ελληνική πρεσβεία στο Μοντεβιδέο, ενημερώθηκαν σχετικά οι αντίστοιχες αστυνομικές υπηρεσίες της Ουρουγουάης, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δυο Έλληνες.
Από τις ελληνικές αρχές κινήθηκε ήδη η διαδικασία για την έκδοσή τους στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Φλαμένγκο νίκησε με 8-0 και απέλυσε τον Φιλίπε Λουίς
- Μέση Ανατολή: Τι λένε τα κόμματα για τις εξελίξεις
- Ασύρματο εμφύτευμα στον αμφιβληστροειδή προσέφερε όραση σε τυφλά άτομα
- Αγγελική Νικολούλη: Στην πρεμιέρα της ταινίας που σκηνοθέτησε ο γιος της Κωνσταντίνος Μουσούλης
- Η Γιουβέντους ανανέωσε το συμβόλαιο του ΜακΚένι (pic)
- Ποσειδώνος: Νεκρός 25χρονος από την καραμπόλα οχημάτων – Συνελήφθη 23χρονος θετικός σε αλκοτέστ
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Ζ’)
- Οι πιθανότητες για τον τίτλο στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442