Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης άρχισε με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη φανέλα της Μακάμπι. Ο Έλληνας σέντερ ήταν εξαιρετικός στην αναμέτρηση με την Μακάμπι Ρισόν. Ο «Σόφο» αγωνίστηκε συνολικά 18 λεπτά συμμετοχής έχοντας πολύ καλά στατιστικά. Ο διεθνής παίκτης σημείωσε 14 πόντους, πετυχαίνοντας 6/6 βολές, 4/6 δίποντα, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!