Ο Συγγελίδης ενημέρωσε τον Μαρινάκη για την οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη
Συνάντηση με τον Γιάννη Συγγελίδη είχε τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
Συνάντηση με τον Γιάννη Συγγελίδη είχε τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη για τη δυσχερή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
Οι δύο άνδρες τα έλεγαν για περίπου τρεις ώρες, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα συναντηθούν ξανά την Τρίτη. Αυτό πάντως που αποφασίστηκε στην πρώτη συνάντηση ήταν ότι σύσσωμη η ολυμπιακή οικογένεια θα πρέπει να συστρατευθεί, προκειμένου να βοηθήσει τον Ερασιτέχνη να ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα και να ανακάμψει.
www.sport.gr
- Κακοκαιρία: Πάνω από 1.500 κλήσεις δέχτηκε Πυροσβεστική στην Αττική
- Κρίστι Νόεμ, η αδυσώπητη «ICE Barbie» του Ντόναλντ Τραμπ
- Λάρισα: Ένοχοι δυο γονείς που δεν έστελναν τα παιδιά τους στο σχολείο την περίοδο της πανδημίας
- Τραμ: Σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα επαναλειτουργήσουν οι σταθμοί που κλείνουν
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Αυτό είναι το αμερικανικό The Crown – Η σειρά Kennedy μας βάζει στα άδυτα της πιο διάσημης οικογένειας των ΗΠΑ
- Bank of Greece Governor Calls for Shift in Growth Model
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442