Ένα από τα κορυφαία στελέχη της ελληνικής διαιτησίας, ο Βασίλης Βουράκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Μέλος του συνδέσμου Πειραιά, είχε υποστεί βαρύ εγκεφαλικό πριν από περίπου 3 μήνες κι από τότε έδεινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τη δεκαετία του 1970 υπήρξε από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές, ενώ χρίστηκε και διεθνής. Διετέλεσε και αρχιδιαιτητής στη συνέχεια, ενώ το 2006 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και διετέλεσε αντιδήμαρχος.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί την Τρίτη στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πειραιά.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έφερε ως παράδειγμα την ομάδα επι ημερών του Ποστέκογλου προκειμένου να εξηγήσει πώς θέλει να παίζει η Τότεναμ προκειμένου να πετύχει τη σωτηρία της.
H ήττα της Άρσεναλ με 1-2 από τη από την Μπόρνμουθ έβαλε για τα καλά στο... κόλπο της κατάκτησης του πρωταθλήματος τη Μάντσεστερ Σίτι. Το πρόγραμμα των δυο διεκδικητών ως το φινάλε της Premier League.