Και με τη βούλα παίκτης της Αρκάς είναι ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ, αφού την Παρασκευή παρουσιάστηκε επίσημα από την τουρκική ομάδα. Ο πρώην άσος του τριφυλλιού είχε ανακοινωθεί από την Αρκάς, ωστόσο η παρουσίασή του, αλλά και η υπογραφή του συμβολαίου του δεν είχαν πραγματοποιηθεί. Η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας πλέκει το εγκώμιο του κολομβιανού άσου, κάνοντας λόγο για έναν από τους κορυφαίους διαγώνιους στον κόσμο, ενώ τονίζει πως ο Λίμπε έχει ένα τεράστιο fan club, ελπίζοντας να δημιουργήσει φανατικούς οπαδούς και στο νέο του αυτό ξεκίνημα, στην τουρκική ομάδα.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.