Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε την Τετάρτη κοντά στις ακτές της κεντρικής Χιλής, ανακοίνωσε η Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία. Προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή θύματα. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν 98 χλμ. βόρεια-βορειοδυτικά του Τεμούκο, σε εστιακό βάθος 28 χλμ. Το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος μεγάλου τσουνάμι.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας