Παρά τις δεσμεύσεις που είχε δώσει τον Μάιο ο Τζόρντι Μπερτομέου η
Εuroleague δεν έδωσε wild card σε κάποια ελληνική ομάδα κι έτσι η χώρα
μας θα εκπροσωπηθεί με τρεις ομάδες.
Παρά τις δεσμεύσεις που είχε δώσει τον Μάιο ο Τζόρντι Μπερτομέου η Εuroleague δεν έδωσε wild card σε κάποια ελληνική ομάδα κι έτσι η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί με τρεις ομάδες.
Σε αντίθεση με πέρυσι που είχε δοθεί wild card στον Αρη, το Euroleague Board αποφάσισε πως φέτος δεν θα συμπεριλάβει άλλη ομάδα στην προκριματική φάση της φετινής Εuroleague.
Ο Βασίλης Οικονομίδης συναντήθηκε με τον Μπερτομέου και προσπάθησε να τον μεταπείσει, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό.
Συνεπώς, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λάβουν μέρος απευθείας στις φάσεις των ομίλων, ενώ το Μαρούσι θα δώσει προκριματικά.
* Θα συμμετάσχουν στο ειδικό τουρνουά για τις δύο εναπομείνασες θέσεις της κανονικής περιόδου. * Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει στις 8 Ιουλίου στη Βαρκελώνη.
Ο Κριστιάν Κίβου προσλήφθηκε μετά την αποχώρηση του Ιντζάγκι και κατάφερε να απαντήσει στους επικριτές του με πράξεις. Η Ίντερ κυριάρχησε στο πρωτάθλημα και το κατέκτησε τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη
Ο Ράφα Μπενίτεθ έδωσε την αίσθηση ότι συνεχίζει κανονικά τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, όμως στην πραγματικότητα έφτιαξε το αφήγημα του για το «διαζύγιο».
Σαρωτική η Νότιγχαμ Φόρεστ, διέλυσε με 3-1 την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» – Δύο γκολ ο Αβονίγι (2’, 52’), ένα ο Ιγκόρ Ζεσούς (15’) – Έφευγαν από το 75’ οι οπαδοί των γηπεδούχων.