Ο μεγάλος Aμερικανός προπονητής και ένα από τους θρύλους του παγκοσμίου μπάσκετ, ο Τζον Γούντεν, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών από φυσικά αίτια. Ο σπουδαίος τεχνικός γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1910 στο Χολ της Ιντιάνα και διέπρεψε με το πανεπιστήμιο του UCLA. Μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να γίνει ο πρώτος στην ιστορία του αθλήματος που μπήκε στο Hall of Fame τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Στο NCAA πανηγύρισε 10 πρωταθλήματα σε 12 χρόνια, ενώ στα τρία εξ’ αυτών η ομάδα του δεν γνώρισε ούτε μία ήττα!
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Σε συνέντευξή του στη Σερβία ο Μάρκο Νίκολιτς μιλά για τα όσα βιώνει στην ΑΕΚ, για τους στόχους του με την ομάδα, τις μεταγραφές που θα γίνουν ενώ αποθεώνει τον Λούκα Γιόβιτς.