Κάθε άλλο παρά ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε ο Χεσούς Βάσκεθ μετά τον
αγώνα της Ουέλβα με την Χιρόνα. Ο 30χρονος μέσος που εντάσσεται στη
λίστα των βασικών μεταγραφικών στόχων του Αρη μάλλον εφάρμοσε την
τακτική του... «ναι μεν, αλλά», κάτι που λίγο πολύ κινείται στη σφαίρα
της λογικής, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ισπανικό σύλλογο.
Κάθε άλλο παρά ξεκάθαρες απαντήσεις έδωσε ο Χεσούς Βάσκεθ μετά τον αγώνα της Ουέλβα με την Χιρόνα. Ο 30χρονος μέσος που εντάσσεται στη λίστα των βασικών μεταγραφικών στόχων του Αρη μάλλον εφάρμοσε την τακτική του… «ναι μεν, αλλά», κάτι που λίγο πολύ κινείται στη σφαίρα της λογικής, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ισπανικό σύλλογο.
«Είναι αλήθεια ότι ο Αρης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και είμαι πολύ περήφανος που μια ομάδα όπως ο Αρης ενδιαφέρεται για μένα. Ξέρω ότι προπονητής είναι ο Εκτορ Κούπερ, αλλά το κλαμπ θα πρέπει να πάρει την απόφαση.
»Όλα θα εξαρτηθούν από την Ουέλβα. Αυτοί είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να αξιολογήσουν και να μιλήσουμε, ενώ εγώ περιμένω. Εχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη», είπε αρχικά για να συνεχίσει ακολουθώντας την ίδια τακτική.
«Είναι αλήθεια ότι το αντίτιμο δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν είναι εύκολο να πληρώνεις αποζημιώσεις. Ποτέ δεν ξέρεις. Στην ηλικία μου, πρώτα κοιτάω που είμαι ευτυχισμένος και στην Ουέλβα νιώθω ευτυχισμένος. Ελπίζω να παραμείνει, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί», είπε.
Επί της ουσίας, οι επιτελείς του Αρη βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ουέλβα, για να αποκτήσουν τα δικαιώματα του αθλητή. Η ρήτρα προβλέπει ένα ποσό της τάξεως των 700.000 ευρώ, αλλά τα ποσά που αναφέρονται στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι κατά πολύ μικρότερα.
Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στο ζήτημα του Κριστιάν Νασούτι, εφόσον ασφαλώς ο Αργεντίνος πείσει την Ρίβερ Πλέιτ ότι είτε η παραχώρηση του στον Αρη δίχως σπουδαία οικονομικά ανταλλάγματα, είτε η λύση της συνεργασίας, αποτελούν τις δύο «καλές» λύσεις.
Ο Νασούτι θα συναντηθεί με τον ιθύνων νου της Ρίβερ, Ντανιέλ Πασαρέλα, ο οποίος είχε απορρίψει την πρόταση του Αρη. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι τα δημοσιεύματα των εφημερίδων στην Αργεντινή μάλλον δεν μπορούν να.συμφωνήσουν, αφού την μία μέρα γράφεται ότι ο Νασούτι θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα της Λατινικής Αμερικής και την άλλη ότι εντάσσεται στα πλάνα του προπονητή.