Φιλική «εξάρα» κόντρα στον… Αμπάρη για τον Αστέρα Τρίπολης
Οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην αντρική ομάδα και τους νέους, πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη. Οι «μεγάλοι» επικράτησαν 6-0, με τον Γιώργο Αμπάρη να παίρνει μέρος στο φιλικό με την ομάδα Νέων. Την Τετάρτη θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με το Χαϊδάρι.
Οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην αντρική ομάδα και τους νέους, πραγματοποιήθηκε στην προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη 4 Μαΐου. Οι «μεγάλοι» επικράτησαν 6-0, με τον Γιώργο Αμπάρη να παίρνει μέρος στο φιλικό με την ομάδα Νέων, προκειμένου να έχει μεγαλύτερη πίεση και να δει ο Βαγγέλης Βλάχος σε τι κατάσταση βρίσκεται.
Οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ (3), Αντριάν Μπαστία (2) και Λούκας Βίλτσες (1) ήταν οι σκόρερ του φιλικού, με τον Βλάχο να βλέπει τους παίκτες του να βρίσκονται σε καλή φυσική κατάσταση. Οι Εντερ, Γεωργίου, Αποστολίδης και Γιαννούλης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Καρντόσο και Νταμόντε έκαναν θεραπεία.
Την Τετάρτη 5 Μαΐου θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι με το Χαϊδάρι, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν εργομετρικές εξετάσεις.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις
Η Εθνική πόλο των γυναικών νίκησε 13-12 την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ σε φιλικό τεστ κι έκανε ιδανική πρόβα ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στην προκριματική φάση του World Cup.