«Ενέσεις» ηθικού από τον Κούπερ στους παίκτες του Αρη
Με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ να εστιάζεται στην ψυχολογική ενίσχυση των παικτών του, προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ο Αρης. Ο Αργεντινός επαναλαμβάνει πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν έχει… εκτροχιάσει την ομάδα από το στόχο της και πως είναι εφικτή η «ζεστή» επανάκαμψη στη διεκδίκηση της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα της σεζόν.
Με τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ να εστιάζεται στην ψυχολογική ενίσχυση των παικτών του, προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την ΑΕΚ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ο Αρης.
Ο Αργεντινός επαναλαμβάνει πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ δεν έχει… εκτροχιάσει την ομάδα από το στόχο της και πως είναι εφικτή η «ζεστή» επανάκαμψη στη διεκδίκηση της πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα της σεζόν.
Πρακτικά, για τη μάχη της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ ο τεχνικός των «κίτρινων» επέλεξε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας του ο Σταύρος Λαμπριάκος.
Ο Ντάρσι Νέτο, από την άλλη, για τις δύο αγωνιστικές τιμωρίας του, αποφασίστηκε να λείψει από το εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση, για την 4η αγωνιστική και από την αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις