Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Κλείνουν οι πισίνες του Αγίου Κοσμά, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο

Κλείνουν οι πισίνες του Αγίου Κοσμά, καθώς δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο

Το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» στις τέσσερις πισίνες του Αγίου Κοσμά, είναι πιο ορατό από ποτέ. Η αδυναμία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του κολυμβητηρίου, δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη Διοίκηση στο να κλείσει τις πισίνες, καθώς δεν υπάρχει πετρέλαιο για να θερμανθεί το νερό!

Το ενδεχόμενο να μπει «λουκέτο» στις τέσσερις πισίνες του Αγίου Κοσμά, είναι πιο ορατό από ποτέ.

Η αδυναμία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του κολυμβητηρίου, δεν αποκλείεται να οδηγήσει τη Διοίκηση στο να κλείσει τις πισίνες, καθώς δεν υπάρχει πετρέλαιο για να θερμανθεί το νερό!

Την Τετάρτη θα γίνει μια προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία με την εταιρεία που προμηθεύει το πετρέλαιο, ώστε αυτό να δοθεί με πίστωση. Στην περίπτωση που η προμηθεύτρια εταιρεία δεν δεχθεί κάτι τέτοιο, τότε οι πισίνες θα κλείσουν.

Το πρόβλημα ξεκίνησε μετά την επιστολή που απέστειλε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, προς τις διοικήσεις όλων των αθλητικών κέντρων για τα οποία υπεύθυνη είναι η ΓΓΑ.

Σε αυτή την επιστολή ζητούσε το «πάγωμα» των πληρωμών όλων των εξόδων, πέρα από αυτά που αφορούν στη μισθοδοσία των υπαλλήλων, εξαιτίας της εξαιρετικά δύσκολης οικονομικής συγκυρίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο