Στο γραφείο του πταισματοδίκη βρέθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος κατέθεσε για περίπου δύο ώρες σχετικά με την υπόθεση της λίστας των «ύποπτων» αγώνων που απέστειλε η UEFA. Κατά την έξοδό του ο κ. Πιλάβιος τόνισε: «Κατέθεσα τα στοιχεία και πλέον η δικαιοσύνη έχει το λόγο». Επίσης, ο πταισματοδίκης θα καλέσει για κατάθεση ανθρώπους της UEFA, Έλληνες παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Στο γραφείο του πταισματοδίκη βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (19/3) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος και κατέθεσε για περίπου δύο ώρες για την υπόθεση με τα… ύποπτα παιχνίδια.
«Πλέον η δικαιοσύνη έχει το λόγο», τόνισε ο κ. Πιλάβιος μόλις τελείωσε την κατάθεσή του και συνέχισε:
«Ήταν μία διαδικασία θεσμική και σοβαρή. Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι εδώ για να βοηθήσει τη δικαιοσύνη να κάνει το έργο της σε ό,τι αφορά την ιστορία με τα στημένα παιχνίδια. Κατέθεσα τα στοιχεία από τους φακέλους της UEFA.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο Σοφοκλής Πιλάβιος ζήτησε από τον πταισματοδίκη να καλέσει για κατάθεση και ανθρώπους της UEFA, οι οποίοι ασχολούνται με τις έρευνες για τα στημένα ματς.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του