Παραμένει πρωτοπόρος ο Φίλιππος Βέροιας, ελπίζει για τετράδα ο Πανελλήνιος
Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε του Ζαφειράκη με 42-36 στο τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή. Στην Κυψέλη, ο Πανελλήνιος κέρδισε τον Θερμαϊκό 36-28 και συνεχίζει να έχει ελπίδες για την είσοδο στην τέτραδα.
Ο Φίλιππος Βέροιας επικράτησε του Ζαφειράκη με 42-36 στο τοπικό ντέρμπι της Ημαθίας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην κορυφή.
Στην Κυψέλη, ο Πανελλήνιος κέρδισε τον Θερμαϊκό 36-28 και συνεχίζει να έχει ελπίδες για την είσοδο στην τέτραδα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παραμένει στην τελευταία θέση της Θεσσαλονίκης με 10 βαθμούς.
Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Κύδωνα Χανιών με 31-24 και έριξε άγκυρα στην 4η θέση.
Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής
Φίλιππος Βερ.-Ζαφειράκης Νάουσας 42-36
Πανελλήνιος-Θερμαϊκός 36-28
Κύδων Χανίων-ΑΕΚ 24-31
Αερωπός Εδεσσας-ΑΣΕ Δούκα 31-32
ΓΑΣ Κιλκίς-ΠΑΟΚ 20-25
Διομήδης Αργους-Βριλήσσια 22-23
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 28
. Φίλιππος Βέροιας 28
3. ΑΣΕ Δούκα 25
4. ΑΕΚ 23
5. Πανελλήνιος 18
6. Ζαφειράκης Νάουσας 17
7. Αερωπός Έδεσσας 14
8. Βριλήσσια 14
9. Διομήδης Άργους 13
10. ΓΑΣ Κιλκίς 12
11. Θερμαϊκός 10
. Κύδων Χανίων 10
* Από τον Πανελλήνιο έχουν αφαιρεθεί 4 βαθμοί, επειδή δεν δήλωσε συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ζέλσον Μαρτίνς αναφέρθηκε στο επικείμενο, εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε των πλέι οφ πρέπει να κερδηθούν από τον Ολυμπιακό.