Πρόστιμο σε επτά ΠΑΕ επέβαλλε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή στο πλαίσιο των συναντήσεων της 25ης αγωνιστικής. Η ΠΑΕ Πανιώνιος τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή οχτώ χιλιάδων ευρώ, η ΠΑΕ Ηρακλής, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα με πέντε χιλιάδες ευρώ, με τέσσερις χιλιάδες η ΠΑΕ Λεβαδειακός, απόφαση όμως που αφορά την 24η αγωνιστική και με δύο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.