Παίζει στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό ο Τόνι
Χαμόγελα σκόρπισαν στις τάξεις της Ρόμα οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Λούκα Τόνι, καθώς έδειξαν ότι ο παίκτης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο διεθνής άσος θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Πέμπτη (25/02) στο Ολίμπικο για τη φάση των «32» του Europa League.
Χαμόγελα σκόρπισαν στις τάξεις της Ρόμα οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο Λούκα Τόνι, καθώς έδειξαν ότι ο παίκτης έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.
Ο 32χρονος επιθετικός υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους στις 23 Ιανουαρίου και έκτοτε ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας.
Την Πέμπτη υπεβλήθη σε νέες εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές και έτσι το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του επέτρεψε να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.
Κάτι τέτοιο σημαίνει πως ο διεθνής άσος θα είναι στη διάθεση του Κλαούντιο Ρανιέρι για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Πέμπτη (25/02) στο Ολίμπικο για τη φάση των «32» του Europa League.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του