Ένας ακόμη νεκρός από τη νέα γρίπη, στα 121 τα θύματα στην Ελλάδα
Αθήνα: Ένα ακόμη άτομο, ένας άνδρας 49 ετών με υποκείμενο αιματολογικό νόσημα, έχασε τη ζωή του από τον ιό της νέας γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 121.
Αθήνα: Ένα ακόμη άτομο, ένας άνδρας 49 ετών με υποκείμενο αιματολογικό νόσημα, έχασε τη ζωή του από τον ιό της νέας γρίπης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στην Ελλάδα στους 121.
Επίσης, δύο ασθενείς, επιβεβαιωμένα κρούσματα της νέας γρίπης, εισήχθησαν και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, λόγω επιπλοκών της νέας γρίπης.
health.in.gr
- Κακοκαιρία Byron: Πλημμυρισμένοι δρόμοι και διακοπές κυκλοφορίας σε Πιερία, Χαλκιδική και Ημαθία
- Μπιενάλε Βενετίας 2026: Οι συμμετοχές μέχρι στιγμής – Με τον Ανδρέα Αγγελιδάκη θα δώσει το παρών η Ελλάδα
- Αλέξης Γρηγορόπουλος: Λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε στα Εξάρχεια
- Φοροδιαφυγή: AI και ψηφιακούς ελέγχους επιστρατεύει η ΑΑΔΕ
- Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε τροχαίο στη Σούδα
- To NBA γλιστράει στον… λάθος δρόμο με τα νέα λαμπερά παρκέ του
- «HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Netflix: Αλλάζει το τοπίο στην ψυχαγωγία – Τι σημαίνει η εξαγορά της Warner
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442