Οι Ελπίδες νίκησαν τους Νέους σε φιλική αναμέτρηση
Με νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και Εθνική Νέων το απόγευμα της Τρίτης στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Οι Ελπίδες πήραν τη νίκη με δύο τέρματα του Θανάση Παπάζογλου (66, 89), που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης.
Με νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελπίδων και Εθνική Νέων το απόγευμα της Τρίτηςστις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Οι Ελπίδες πήραν τη νίκη με δύο τέρματα του Θανάση Παπάζογλου (66, 89), που ήταν και ο κορυφαίος της αναμέτρησης.
«Έγινε καλή προσπάθεια και από τις δύο ομάδες. Ηταν μια ευκαιρία για να γνωριστούμε με τα παιδιά της Εθνικής Νέων. Είναι θετικό που όλοι οι παίκτες είναι υγιείς και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια και για τις δύο Εθνικές Ομάδες», ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Γεωργιάδη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του