Βαρύς ο πέλεκυς στην Αυστρία για τους αθλητές που θα βρίσκονται ντοπαρισμένοι
Η αυστριακή κυβέρνηση αναμένεται να κάνει πιο αυστηρή τη νομοθεσία που αφορά τις υποθέσεις ντόπινγκ. Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία οι αθλητές που θα βρίσκονται ντοπαρισμένοι θα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 ετών! Στη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι σήμερα η κατοχή και πώληση απαγορευμένων ουσιών αποτελούσε ποινικό αδίκημα, όχι όμως και η χρήση τους από τους αθλητές.
Η αυστριακή κυβέρνηση αναμένεται να κάνει πιο αυστηρή τη νομοθεσία που αφορά τις υποθέσεις ντόπινγκ.
Σύμφωνα με την νέα νομοθεσία οι αθλητές που θα βρίσκονται ντοπαρισμένοι θα αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι και 10 ετών!
Στη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι σήμερα η κατοχή και πώληση απαγορευμένων ουσιών αποτελούσε ποινικό αδίκημα, όχι όμως και η χρήση τους από τους αθλητές.
Οι υπουργοί αθλητισμού και δικαιοσύνης ανακοίνωσαν τη Δευτέρα αυτήν την τροποποίηση στο νομοσχέδιο, η οποία θα εγκριθεί πρώτα από το αυστριακό κοινοβούλιο και θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.