Εκτός έδρας αποστολή για τον Ολυμπιακό με τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά
Για ακόμη μία αγωνιστική ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Α1 ανδρών του βόλεϊ. Στο πλαίσιο της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή (19:00) θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά. Το πειραϊκό συγκρότημα βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο, όπως μαρτυρά η επικράτησή του στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ΕΑ Πατρών...
Για ακόμη μία αγωνιστική ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ανοίγει το πρόγραμμα της αγωνιστικής στην Α1 ανδρών του βόλεϊ. Στο πλαίσιο της 6ης ημέρας του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» την Παρασκευή (19:00) θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα στην Καλαμαριά.
Το πειραϊκό συγκρότημα βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο, όπως μαρτυρά η επικράτησή του στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και την ΕΑ Πατρών, και επιδιώκει να κατακτήσει ακόμη ένα «τρίποντο» για να παραμείνει κοντά στον πρωτοπόρο Ηρακλή, που θα παίξει το Σάββατο στο «Ζηρίνειο» με την Κηφισιά, αλλά και τον δεύτερο Παναθηναϊκό, που θα υποδεχθεί την Κυριακή στο Μετς τον ουραγό Φοίνικα Σύρου.
Στο ντέρμπι των «Δικέφαλων», ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει στο κλειστό της Πυλαίας την ΑΕΚ στοχεύοντας να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή έως τώρα παρουσία του και, φυσικά, να διατηρήσει την τρίτη θέση που κατέχει στην κατάταξη.
Στις εναπομείνασες συναντήσεις της 6ης αγωνιστικής, η ΕΑ Πατρών θα παίξει στην αχαϊκή πρωτεύουσα με τον Πανελλήνιο και η Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» με τον Αρη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.