Δεν τα βρήκαν ΑΕΚ-Μπλάνκο, νοκ άουτ βγήκε ο Μαντούκα
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του Ισμαέλ Μπλάνκο με την ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι υπήρξε ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα μέσα Νοεμβρίου. Εκτός αποστολής ο Μαντούκα, ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Τζιφούρ αποκαλύπτουν οι Ιταλοί.
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του Ισμαέλ Μπλάνκο με την ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι υπήρξε ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα μέσα Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα ο ατζέντης του αργεντίνου παίκτη, Χουάν Μπέρος συνομίλησε με τον Νίκο Θανόπουλο για περίπου δύο ώρες.
Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει τον Μπλάνκο, αλλά και ο Μπλάνκο θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, όμως το σίριαλ θα συνεχίστεί τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη, αφού οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η καθυστέρηση σχετίζεται με την περίεργη κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της «Ένωσης», όπου το τοπίο παραμένει εξαιρετικά θολό.
Για αυτό το λόγο, φέρεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος να ζήτησε από τον Χουάν Μπέρος να «παγώσουν» κι άλλο τις συζητήσεις, έως ότου βρεθεί μια άκρη με το ιδιοκτησιακό, όπου πιθανώς να υπάρξουν αλλαγές στον ορίζοντα.
Οπως και να έχει, οι φίλοι της ΑΕΚ εξακολουθούν να κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα, βλέποντας ένα μείζον θέμα να παίρνει συνεχώς παράταση, όπως είναι η ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου σκόρερ της ομάδας, που φυσικά έχει αντίκτυπο και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι φανερό πως έχει επηρεαστεί αγωνιστικά από αυτή την κατάσταση.
Εκτός ο Μαντούκα
Χωρίς τον Γκουστάβο Μαντούκα θα υποδεχτεί τελικά τον Πανθρακικό η ΑΕΚ, την Κυριακή (21:15) στο ΟΑΚΑ, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.
Ο Βραζιλιάνος προπονήθηκε μόνος του και πιο συντηρητικά από τους συμπαίκτες του καθώς ταλαιπωρείται από διάταση στους προσαγωγούς, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί τελικά από την αποστολή της προσεχούς αναμέτρησης.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Αλεξόπουλος, Ζεράλντο Αλβες, με τον πρώτο να δείχνει σε καλή κατάσταση, σκορπώντας χαμόγελα στο τεχνικό τιμ, αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του. Εκτός έμεινε και ο Ενσαλίβα, ενώ κανονικά συμπεριλήφθησαν οι Χουανφράν, Σκόκο και Μάκος.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Μπάγεβιτς είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει τον Γιάχιτς σε θέση δεξιού μπακ, μιας και είναι ο μοναδικός διαθέσιμος που μπορεί να παίξει σε αυτήν τη θέση, ενόψει ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.
Θυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι θα απουσιάσουν τόσο ο Αραούχο, όσο και ο Γεωργέας που είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός είναι και ο Κουτρομάνος ο οποίος δεν είναι δηλωμένος στην λίστα της UEFA ενώ χάνει και τη χρονιά λόγω χιαστών.
Στο μεταξύ, δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπολόνια για την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, τον οποίο η ιταλική ομάδα σκέφτεται να αποκτήσει ως δανεικό τον Ιανουάριο, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.
Ενδιαφέρον υπάρχει και για τους Μαντούκα, Ταχτσίδη, για τους οποίους θα βρίσκονται και άνθρωποι της ιταλικής ομάδας στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό.
Αν υπάρξει πιθανότητα να δουν κάποιον πάντως, αυτός είναι μόνο ο Ταχτσίδης, καθώς ο Τζιμπούρ αποτελεί «ξένο σώμα», ενώ ο Μαντούκα είναι εκτός αποστολής.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ