Το 100% ζητά στην Ευρώπη ο Τεν Κάτε, κομπλιμέντα από Μπονέτι
Ευχαρι-στημένος μόνο από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε μετά τη νίκη του Παναθηναίκού επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου. «Στην Ευρώπη δεν αρκεί να δίνεις το 90%, αλλά πρέπει να παίζεις στο 100%» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, προσθέτοντας σχετικά με τον Καραγκούνη: «Ο Κάρα είναι πάντα... Κάρα και πρέπει να περιμένεις πριν τον κάνεις αλλαγή». Μπονέτι: «Παίξαμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα».
Ευχαριστημένος μόνο από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Χενκ Τεν Κάτε μετά τη νίκη του Παναθηναίκού επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου. «Στην Ευρώπη δεν αρκεί να δίνεις το 90%, αλλά πρέπει να παίζεις στο 100%» είπε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός, προσθέτοντας σχετικά με τον Καραγκούνη: «Ο Κάρα είναι πάντα… Κάρα και πρέπει να περιμένεις πριν τον κάνεις αλλαγή».
Ειδικότερα, ο Χενκ Τεν Κάτε δήλωσε:
«Αξίζαμε να νικήσουμε, ήμασταν καλύτεροι και το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Αν για κάτι μπορώ να κατηγορήσω την ομάδα μου είναι που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε ιδίως στο δεύτερο μέρος. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο. Στην Ευρώπη δεν αρκεί να δίνεις το 90%, αλλά πρέπει να παίζεις στο 100%.
» Για αυτό κάναμε την αλλαγή με τον Νίνη και τα πράγματα βελτιώθηκαν. Ο Κάρα είναι πάντα Κάρα. Είχε τις στιγμές του και πάντα πρέπει να περιμένεις να μην τον αλλάξεις, γιατί περιμένεις να κάνει κάτι σπέσιαλ και το έκανε. Όπως είπα, αυτός που κερδίζει έχει πάντα δίκιο».
Για τη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός, είπε:
«Ποτέ δεν ήμουν απαισιόδοξος, πάντα θεωρούσα τα πράγματα ανοιχτά. Με τη Γαλατά κάναμε λάθη, είχαμε λάθος τακτική στο κέντρο, ενώ τώρα ήμασταν συμπαγείς. Μπορούμε να κάνουμε και άλλες νίκες, αλλά η ομάδα πρέπει να ελιναι συγκεντρωμένη και να δίνει το 100%».
Με τη σειρά του, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τόνισε:
«Δεν περιμέναμε να παίξει τόσο πίσω με 11 πίσω από την μπάλα η Ντιναμό και ήταν δύσκολο για μας να διασπάσουμε την άμυνα τους. Στο δεύτερο μέρος άνοιξε κάπως το ματς και μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ».
Για το γκολ που έχασε, είπε:
«Δεν ξέρω, δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει ανα δω το ριπλέι, ευτυχώς πάντως δεν στοίχισε».
Για το γεγονός πως έπαιξαν σε άδειες εξέδρες, είπε:
«Έχω παίξει πολλές φορές. Ήταν σαν φιλικό και χειρότερα, μην πω περισσότερα δύσκολο».
Και κατέληξε:
«Τώρα νομίζω έχουμε δύο πιο εύκολα ματς, αν μπορούμε να το πούμε αυτό. Θα δούμε αν αμπορούμε να πάρουμε μια διαφορά, θα είναι όλα καλά. Αυτό θα είναι το κλειδί».
Μπονέτι: «Παίξαμε απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα»
Ο προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου, Ντάριο Μπονέτι έπλεξε το εγκώμιο του Παναθηναϊκού, υποστηρίζοντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα του Ομίλου. Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε και στο χαμένο πέναλτι του Νικουλέσκου.
«Παίξαμε με την καλύτερη ομάδα του Ομίλου. Είχαμε και εμείς την μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε. Οι αντίπαλοί μας είχαν ευκαιρίες να αυξήσουν το σκορ. Πιστεύω ότι ήταν άτυχος ο Παναθηναϊκός στο ματς με την Γαλατάσαραϊ» τόνισε ο Μπονέτι.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.