Μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων θα λυθεί η οικονομική διαφορά του Σάμουελ Ετο με την Μπαρτσελόνα, όπως προανήγγειλε ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ζοάν Μπόις.
Είμαι σίγουρος πως θα καταλήξουμε στα δικαστήρια. Πιστεύουμε οτι οι νόμοι μας προστατεύουν και θα πρέπει να αποφασίσει κάποιος άλλος αν η Μπάρτσα πρέπει να πληρώσει είπε ο Μπόις μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Ως γνωστόν, ο καμερουνέζος φορ διεκδικεί ένα ποσοστό 15% επί της μεταγραφής του στην Ιντερ, το οποίο ανέρχεται στα 3 εκ. ευρώ. Αυτό δεν το αποδέχεται η Μπαρτσελόνα, ισχυριζόμενη οτι η ρήτρα αυτή ισχύει μόνο για τις μεταγραφές εντός Ισπανίας και πως το ποσό πρέπει να πληρώσει η ομάδα που πήρε τον Ετό, δηλαδή η Ιντερ.
«Γνωρίζουμε ξεκάθαρα οτι αυτό ισχύει μόνο σε εθνικό επίπεδο, επομένως αυτή που πρέπει να πληρώσει είναι η ομάδα που έκανε τη μεταγραφή» πρόσθεσε ο Μπόις.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.