«Δεν σταματάει την μπάλα ο Ροναλντίνιο» ξεκαθάρισε ο αδελφός του
Η καταλανική εφημερίδα Sport είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Ροναλντίνιο σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς. Ο αδερφός του Ρόνι, Ρομπέρτο ντε Ασίς, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι να ξαναφορέσει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.
Η καταλανική εφημερίδα «Sport» είχε αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Ροναλντίνιο σκοπεύει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της χρονιάς. Ο αδερφός του «Ρόνι», Ρομπέρτο ντε Ασίς, διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ότι ισχύουν αυτές οι φήμες, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του είναι να ξαναφορέσει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.
«Ο αδερφός μου δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Το αντίθετο, θέλει να επανακτήσει τη θέση του στην εθνική Βραζιλίας με οποιοδήποτε κόστος», τόνισε ο Ρομπέρτο ντε Ασίς στην «Globo TV» και συμπλήρωσε:
«Ένα δημοσίευμα, όπως αυτό της Sport, είναι μεγάλη δυσφήμηση. Συμπεριφέρονται χωρίς σεβασμό σε κάποιον που έχει προσφέρει πολλά στο ποδόσφαιρο».
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.