Την… όπερα της πεντάρας συνεχίζει η Ρεάλ, αήττητη και η Μπιλμπάο
Μία ακόμη... πεντάρα, μετά από αυτήν της περασμένης Τρίτης στη Ζυρίχη για το Champions League, πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για την primera division. Οι Μαδριλένοι συνέτριψαν 5-0 την ουραγό Χερέθ, και βρίσκονται στην πρώτη θέση μαζί με την Μπαρτσελόνα αλλά και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, 3-2 τη Βιγιαρεάλ. Ηρωική ισοπαλία της Χιχόν στη Βαλένθια.
Μία ακόμη… πεντάρα, μετά από αυτήν της περασμένης Τρίτης στη Ζυρίχη για το Champions League, πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή τη φορά για την primera division. Οι Μαδριλένοι συνέτριψαν 5-0 την ουραγό Χερέθ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, χάρη στα τέρματα των Ρονάλντο, Γκούτι, Μπενζεμά και Φαν Νιστελρόι. Ήταν η τρίτη νίκη για τη «βασίλισσα» σε ισάριθμους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος.
Οι «μερέγγκες» μοιράζονται την πρώτη θέση της βαθμολογίας με την Μπαρτσελόνα αλλά και την Αθλέτικ Μπιλμπάο, η οποία πέτυχε το «3Χ3», νικώντας με 3-2 τη Βιγιαρεάλ του Ερνέστο Βαλβέρδε με δύο τέρματα του Γιορέντε (στο 11ο και 40ό λεπτό) και ένα του Μαρτίνεθ (στο 59).
Εκπληκτικό ματς στο «Μεστάγια», όπου η Χιχόν αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 24 λόγω αποβολής του Μίτσελ, απέσπασε ισοπαλία 2-2 από τη Βαλένθια και την υποχρέωσε στην πρώτη της εφετινή απώλεια. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7 με τον Μπαράλ, ο Νταβίντ Βίγια προσπάθησε με δυο γκολ (24, 60) να γυρίσει το ματς για τις «νυχτερίδες», όμως ο Γκρέγκορι στο 86 χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στη Χιχόν.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με άνεση 3-0 τη Ναντ στο Παρκ Ντε Πρενς και αύξησε τη διαφορά της στους τέσσερις βαθμούς από τη Λανς, φουλάροντας για ακόμα μία κούπα
Νίκες για Αστέρα Τρίπολης (2-1) και Ατρόμητο (4-0), ισοπαλία στο ΑΕΛ Novibet – Κηφισιά (1-1) - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.