Καμπάνα 10.000 δολαρίων αλλά και έρευνα για τη φραστική επίθεση της Σ.Γουίλιαμς
Η Σερίνα Γουίλιαμς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων για την απρεπή συμπεριφορά της στην επόπτρια κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open με την Κλάιστερς. Η υπόθεση πάντως δεν έχει κλείσει και μπορεί η τιμωρία να είναι ακόμα πιο αυστηρή, εάν επιβεβαιωθεί ότι απείλησε τη ζωή της επόπτριας. Πάντως, της επετράπη να αγωνισθεί στον τελικού του διπλού γυναικών, όπου μαζί με την αδελφή της, Βίνους κατέκτησε το τρόπαιο.
Η Σερίνα Γουίλιαμς τιμωρήθηκε με πρόστιμο 10.000 δολαρίων για την απρεπή συμπεριφορά της στην επόπτρια κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του US Open με την Κλάιστερς.
Η υπόθεση πάντως δεν έχει κλείσει και μπορεί η τιμωρία να είναι ακόμα πιο αυστηρή για την Σερίνα αν επιβεβαιωθεί από την έρευνα ότι απείλησε τη ζωή της επόπτριας μετά την υπόδειξή της ότι η Αμερικανίδα τενίστρια πάτησε το πόδι της στην γραμμή κατά τη διάρκεια του δεύτερου σερβίς.
Ο διευθυντής του αμερικάνικου όπεν, Τζιμ Κάρλεϊ, χαρακτήρισε απαράδεκτη την συμπεριφορά της Σερίνα, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είπε στην επόπτρια: «Εάν μπορούσα θα έβαζα το μπαλάκι στο στόμα σου για να το καταπιείς…».
Η Αμερικανίδα τενίστρια το βράδυ της Κυριακής έδωσε το «παρών» σε εκδήλωση για τα βραβεία του MTV, όπου δεν αναφέρθηκε στο συμβάν, παραπέμποντας απλώς στη δήλωση που είχε κάνει ότι έχασε την ψυχραιμία της κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να συμπεριφερθεί με ακατάλληλο τρόπο.
Στον απόηχο αυτού του επεισοδίου, Σερίνα μαζί με την αδελφή της, Βίνους (Νο 4 στο κυρίως ταμπλό), νίκησαν στον τελικό του διπλού γυναικών το δίδυμο Κάρα Μπλακ (Ζιμπάμπουε) / Λίζελ Χάμπερ (ΗΠΑ) – που ήταν Νο 1 – με 2-0 σετ (6-2, 6-2) και κατέκτησαν το τρόπαιο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αρμάνι, χάρη στην οποία καπάρωσε και μαθηματικά την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
Στο Κατοβίτσε της Πολωνίας πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της τελικής φάσης του ΕURO 2026 Γυναικών, η οποία θα διεξαχθεί 3-20 Δεκεμβρίου σε 5 διαφορετικές χώρες.