Ένα από τα σπανιότερα στο είδος του καγκουρό γεννήθηκε στο Πάρκο Πουλιών και Ζώων στην Πάφο. Πρόκειται για ένα λευκό καγκουρό τύπου Wallaby και είναι ένα από τα τέσσερα που υπάρχουν σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο -δύο στη Βρετανία, ένα στην Αυστραλία και τώρα ένα στην Κύπρο. Δείτε το βίντεο.
Ένα από τα σπανιότερα στο είδος του καγκουρό γεννήθηκε στο Πάρκο Πουλιών και Ζώων στην Πάφο. Πρόκειται για ένα λευκό καγκουρό τύπου Wallaby και είναι ένα από τα τέσσερα που υπάρχουν σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο.
Σύμφωνα με τον διευθυντή και ιδιοκτήτη του Πάρκου Χρίστο Χριστοφόρου το καγκουρό τύπου Wallaby συναντάται στην Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία και αποτελεί σπάνιο είδος, καθώς τα τελευταία 30 δεν έχει γεννηθεί πουθενά στον κόσμο καγκουρό που να έχει λευκό χρώμα.
Σε ολόκληρο τον κόσμο υπάρχουν τέσσερα λευκά καγκουρό τύπου Wallaby, δύο στη Μεγάλη Βρετανία, ένα στην Αυστραλία και τώρα ένα στην Κύπρο.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.