Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον Ολυμπιακό
Για το Ζέεφελντ της Αυστρίας «πέταξε» με πτήση μέσω Μονάχου νωρίς το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για άλλη μια σεζόν. Την αποστολή των πειραιωτών συνόδευσαν ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Γιάννης Μώραλης.
89
Για το Ζέεφελντ της Αυστρίας «πέταξε» με πτήση μέσω Μονάχου νωρίς το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρολεύκων» για άλλη μια σεζόν. Την αποστολή των πειραιωτών συνόδευσαν ο Ανδρέας Νινιάδης και ο Γιάννης Μώραλης.
Οι 24 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Τιμούρ Κετσπάγια είναι οι Μπελούτσι, Μπράβο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Οσκαρ, Κατσικογιάννης, Κόβατς, Λεονάρντο, Ζεβλάκοφ, Νικοπολίδης, Παναγόπουλος, Πάντος, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Αβ., Παπαδόπουλος Κ., Πάρντο, Στολτίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Μήτρογλου και Βασιλογιάννης.
Στην ομάδα θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες οι Νικλητσιώτης και Σοϊλέδης που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα, καθώς και ο Μάτ Νταρμπισάιρ, ο οποίος θα φτάσει την Τρίτη στην Αθήνα. Ο άγγλος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει και το τετραετές συμβόλαιο του και την Τετάρτη θα μεταβεί στο Ζέεφελντ.
Κετσπάγια: Πολύ σημαντική η προετοιμασία
Λίγο πριν το «check in», o Τιμούρ Κετσπάγια μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο, λέγοντας πόσο σημαντική είναι η προετοιμασία για κάθε ομάδα…
«Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Έχουμε αρκετούς παίκτες και θα προστεθούν άλλοι δύο που περιμένουμε. Οφείλουμε να είμαστε πανέτοιμοι. Μπορεί να συγκεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού για πρώτη φορά τόσο νωρίς, όμως οφείλουμε να συνηθίσουμε» είπε αρχικά ο νέος τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:
«Είναι δύσκολα να είμαστε 100% έτοιμοι αρκετά γρήγορα, όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως για τις επίσημες υποχρεώσεις μας. Είμαι ικανοποιημένος για τις δύο προσθήκες, οφείλουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται στο πρώτο στάδιο στην Αυστρία».
Ζεβλάκοφ: Μην απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας
Από την πλευρά του, ο Μίχαελ Ζεβλάκοφ, που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Είναι από τις πιο σημαντικές χρονιές, οφείλουμε να κάνουμε μια καλή προετοιμασία γιατί υπάρχουν 2 προκριματικοί γύροι. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας όπως με την Ανόρθωση.
Αυτή είναι πολύ σημαντική περίοδος για τον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά. Πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα και σωστά. Μπορεί να είμαι από τους πιο παλιούς αλλά είναι σαν να βρίσκομαι για πρώτη χρονιά στην προετοιμασία. Ο Τζόρτζεβιτς αποτελούσε έμπνευση για όλους μας, όμως οφείλουμε να αναπληρώσουμε το κένο».
To μεσημέρι έρχεται ο Μέλμπεργκ
Παράλληλα, στις 13.30 το μεσημέρι αναμένεται στο Ελ. Βενιζέλος το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Ολοφ Μέλμπεργκ, μαζί με τον μάνατζερ του για να συζητήσουν με τους ανθρώπους της ομάδας τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του σουηδού αμυντικού και κατόπιν να υπογράψει συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από τους ερυθρολεύκους. Στο αεροδρόμιο αναμένεται να συρρεύσει πλήθος κόσμου για να υποδεχθεί τον βράχο της πειραιώτικης άμυνας από τη νέα περίοδο…
Νέες επαφές για Λέτο
Εξάλλου, σήμερα θα αρχίσουν νέες επαφές του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ για την περίπτωση του Σεμπάστιαν Λέτο. Οι άγγλοι ζητούν 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον αργεντίνο μέσο, ενώ οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν να ρίξουν την τιμή στα 2,5 με 3 εκατομμύρια. Ενδέχεται να συζητηθεί ένας νέος δανεισμός του Λέτο με οψιόν αγοράς.
«Βλέπει» Ζιντάν από Ντόρτμουντ
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μοχάμεντ Ζιντάν, ο οποίος είχε απασχολήσει τους ερυθρόλευκους και κατά το παρελθόν. Ο αιγύπτιος επιθετικός της Μπορούσια Ντορτμουντ, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι με την εθνική της χώρας του απέναντι στην Βραζιλία πετυχαίνοντας δυο γκολ στο Confederation Cup παραχωρείται από τον σύλλογό του, επειδή δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί. Το κόστος της μεταγραφής υπολογίζεται στα 7 εκατ. ευρώ και ο διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπλάκμπερν. Τη φετινή σεζόν ο Ζιντάν είχε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 7 γκολ στην Bundesliga.
Προτάθηκε ο Αλβες της Μίντλεσμπρο
Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό έχει προταθεί και εξετάζεται η περίπτωση του βραζιλιάνου επιθετικού της Μίντλεσμπρο, Αφόνσο Άλβες. Η Μπόρο ζητάει 8 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, όμως είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει και ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.
Η περίπτωση αυτή ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αφού ο Αλβες μπορεί να έρθει τώρα στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού και την επόμενη χρονιά να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα του Μαυροπάνου
- Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε το δεύτερο Youth League της ιστορίας της (vid)
- Φασούλα: «Πολύ μεγάλη η ευκαιρία που μου έδωσαν οι Βάλκιρις στο WNBA» (vid)
- «Βόμβα» του Ρικάρντο Πατρέζε για τον Φερστάπεν
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- LIVE: Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/jeferson-argueta-D5Rx0KghFNg-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442