Noκ άουτ από το τουρνουά του Παγκοσμίου τα δύο ανδρικά δίδυμα
Εκτός κυρίως ταμπλό έμειναν τα δύο ελληνικά ανδρικά δίδυμα, που πήραν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Σιρκουί στην Πολωνία. Sτη Σεούλ της Κορέας βρίσκονται οι Βίκυ Αρβανίτη με τη Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες την Πέμπτη (28/05) θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό του 4ου τουρνουά.
Εκτός κυρίως ταμπλό έμειναν τα δύο ελληνικά ανδρικά δίδυμα, που πήραν μέρος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Σιρκουί στην Πολωνία.
Οι Βλαχοστάθης/Πολυχρονιάδης (Νο 41) ηττήθηκαν από τους Ούγγρους Ζεμπρόβσκι/Χάλτριχ (Νο 40) με 2-0 (21-10, 21-13), ενώ την ήττα και τον αποκλεισμό γνώρισαν και οι Κοτσιαλιάνος/Ζουπάνης (Νο 36), που έχασαν από τους Κροάτες Πέριτς/Κριζάνοβιτς (Νο 29) με 2-0 (21-8, 21-15).
Στο μεταξύ, στη Σεούλ της Κορέας βρίσκονται οι Βίκυ Αρβανίτη με τη Μαρία Τσιαρτσιάνη, οι οποίες την Πέμπτη (28/05) θα αγωνιστούν στο κυρίως ταμπλό του 4ου τουρνουά γυναικών του Παγκοσμίου Σιρκουί.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας