Να προχωρήσει η καθαίρεση του Παντελεήμονος ζητά ο Γ.Σανιδάς
Έγγραφο στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου απέστειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, ζητώντας να προχωρήσουν στην καθαίρεση του μητροπολίτη πρώην Αττικής, Παντελεήμονα, εντός 15 ημερών.
Έγγραφο στον Αρχιεπίσκοπο, Ιερώνυμο και στον πρόεδρο του Πρωτοβάθμιου Συνοδικού Δικαστηρίου απέστειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ.Σανιδάς, ζητώντας τους να προχωρήσουν στην καθαίρεση του μητροπολίτη πρώην Αττικής Παντελεήμονα, μετά τις δύο καταδικαστικές γι αυτόν δικαστικές αποφάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παντελεήμων καταδικάστηκε με αμετάκλητες αποφάσεις του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών και του Αρείου Πάγου, σε κάθειρξη έξι ετών για υπεξαίρεση κατ εξακολούθηση (κακούργημα) 160.000 ευρώ από τη Μονή του Οσίου Εφραίμ.
Ο Γιώργος Σανιδάς ζητά με το έγγραφό του να ενεργήσουν τα επιτασσόμενα από το νόμο περί Εκκλησιαστικών Δικαστηρίων μέσα στην προβλεπόμενη προθεσμία των 15 ημερών και επισυνάπτει τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις για τον κ. Παντελεήμονα.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.