Η Μίλαν πέρασε από τη Σικελία, νέα γκέλα της «Γιούβε»
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μίλαν επιβλήθηκε στη Σικελία της Κατάνια με 2-0 και αύξησε στους τέσσερις βαθμούς το προβάδισμά της έναντι της Γιουβέντους. Από την πλευρά τους οι «μπιανκονέρι» έχασαν δύο βαθμούς στο Τορίνο στο 2-2 με τη Λέτσε για την 34η αγωνιστική του Campionato. Με τη Λέτσε αγωνίστηκε στα τελευταία 18 λεπτά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.
Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Μίλαν επιβλήθηκε στη Σικελία της Κατάνια με 2-0 και αύξησε στους τέσσερις βαθμούς το προβάδισμά της έναντι της Γιουβέντους.
Στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κακά έφυγε στην αντεπίθεση, βρήκε τον Ιντσάγκι και ο Ιταλός με δύο επαφές δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τη Μίλαν.
Στο δεύτερο μέρος, η Μίλαν μπήκε αποφασισμένη να «κλειδώσει» το ματς και τα κατάφερε στο 52. Ο Γιανκουλόφσκι βρήκε τον Μπέκαμ μέσα στην περιοχή.
Την κεφαλιά του Αγλλου απέκρουσε ο πορτιέρο της Κατάνια, αλλά στην επαναφορά ο Κακά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.
Από την πλευρά τους οι «μπιανκονέρι» έχασαν δύο βαθμούς στο Τορίνο στο ισόπαλο 2-2 με τη Λέτσε για την 34η αγωνιστική του Campionato.
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η «γηραιά κυρία» είχε πάρει το προβάδισμα με δύο γκολ του Νέντβεντ, ωστόσο ο Καστίγιο «λύτρωσε» τους φιλοξενούμενους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Με τη Λέτσε αγωνίστηκε στα τελευταία 18 λεπτά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε στο 72 τη θέση του Βίβες.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.