Απομακρύνεται το πρωτάθλημα για Αμβούργο και Χέρτα, ήττα της Βέρντερ
Αμβούργο και Χέρτα «κόλλησαν» στο 1-1 και απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή, πέντε και τέσσερις βαθμούς, αντίστοιχα, πίσω από την πρωτοπόρο Βόλφσμπουργκ. Απογοήτευση και για τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Κολονία εκτός έδρας με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να ξεκινά βασικός.
Αμβούργο και Χέρτα «κόλλησαν» στο 1-1 και απομακρύνθηκε και άλλο από την κορυφή, πέντε και τέσσερις βαθμούς, αντίστοιχα, πίσω από την πρωτοπόρο Βόλφσμπουργκ. Απογοήτευση και για τη Βέρντερ Βρέμης, η οποία ηττήθηκε 1-0 από την Κολονία εκτός έδρας με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να ξεκινά βασικός.
Αμβούργο – Χέρτα 1-1
Το Αμβούργο δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος, παρόλα αυτά όμως ήταν αυτό που πήγε στο ημίχρονο με το σκορ 1-0 υπέρ του. Μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γράαβγκαρντ ταλαιπώρησε τους αμυντικούς της Χέρτα από τα αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Γιάνσεν με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.
Η μοναδική φάση εκτός από το γκολ, στην οποία απείλησε ουσιαστικά το Αμβούργο, ήταν από ένα σουτ του Τροχόφσκι από πολύ πλάγια θέση, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντρόμπνι. Μετά τα πρώτα 20 λεπτά, η Χέρτα πέρασε μπροστά και έψαξε την ισοφάριση.
Σίσερο, Πάντελιτς και Ράφαελ προσπάθησαν να νικήσουν τον Ροστ, αλλά κανείς τους δεν τα κατάφερε ούτε με κεφαλιά ούτε με μακρινά σουτ.
Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ. Η Χέρτα εκμεταλλεύτηκε την πτώση του ρυθμού του αγώνα και κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 με μακρινό σουτ του Κάτσαρ στο 66.
Το Αμβούργο απείλησε με σουτ του Όλιτς στο 71, αλλά ο Ντρόμπνι ήταν σε ετοιμότητα και κατάφερε να διώξει τη μπάλα κρατώντας το 1-1. Το Αμβούργο είχε στο 90 την καλύτερη ευκαιρία να πάρει και πάλι το προβάδισμα.
Ο Ματάισεν έπιασε την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τροχόφσκι, αλλά ο Ντρόμπνι με μία πολύ δύσκολη επέμβαση έδιωξε τη μπάλα σε νέο κόρνερ.
Κολονία – Βέρντερ Βρέμης 1-0
Η Βέρντερ Βρέμης δοκιμάστηκε στην έδρα της Κολονίας με τον Αλέξανδρο Τζιόλη βασικό για ακόμα μία φορά. Οι «πράσινοι» γνώρισαν την ήττα 1-0 με τον Νοβάκοβιτς να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 61.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.