Κοινό όραμα επιστροφής της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Το αίτημα και η θέληση παράλληλα επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον κοινή. Στη συναντηση που έγινε μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορεών της «Ένωσης», αποφασίστηκε ουσιαστικά στο να κινηθούν σε αυτή τη γραμμή γνωρίζοντας βέβαια ότι η κατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου έχει πολλές δυσκολίες. -Κλήση στην εθνική Πορτογαλίας για τον Εντίνιο, δέκα μέρες εκτός ο Ντιούφ
Το αίτημα και η θέληση παράλληλα επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια είναι πλέον κοινή. Στη συναντηση που έγινε μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορεών της «Ένωσης», αποφασίστηκε ουσιαστικά στο να κινηθούν σε αυτή τη γραμμή γνωρίζοντας βέβαια ότι η κατασκευή του συγκεκριμένου γηπέδου έχει πολλές δυσκολίες.
Οι κ.κ. Νίκος Θανόπουλος (πρόεδρος της ΠΑΕ), Δημήτρης Χατζηχρήστος (πρόεδρος Ερασιτεχνικής ΑΕΚ), Γιάννης Γρανίτσας (με το γνωστό σχέδιό του), Σταύρος Κόντος (δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας), εκπρόσωπος της κίνησης πολιτών που είχε προσφύγει στο ΣΤΕ για τη μη κατασκευή του γηπέδου, εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρείας J&P ΑΒΑΞ και ο διακεκριμένος νομικός Αντώνης Bγόντζας, άλλοτε σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, κάθισαν μετά από καιρό στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσουν όλες τις παραμέτρους.
Ήταν η πρώτη διερευνητική συνάντηση η οποία έγινε με σκοπό να προκύψει επιτέλους μια κοινή φωνή πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.