Δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις για Πανελλήνιο και Θερμαϊκό
Με σημαντικά παιχνίδια, τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά», συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Για τους δύο συμπρωτοπόρους, η 20ή αγωνιστική περιλαμβάνει εκτός έδρας αποστολές με διαφορετικό, όμως βαθμό δυσκολίας. Ο Πανελλήνιος παίζει το Σάββατο στην Πάτρα με το Μινώταυρο, και ο Θερμαϊκός δοκιμάζεται την Κυριακή στη Βέροια απέναντι στον ανεβασμένο Φίλιππο.
Με σημαντικά παιχνίδια, τόσο στην κορυφή όσο και στην «ουρά», συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ των ανδρών. Για τους δύο συμπρωτοπόρους, η 20ή αγωνιστική περιλαμβάνει εκτός έδρας αποστολές με διαφορετικό, όμως βαθμό δυσκολίας.
Ο Πανελλήνιος παίζει το Σάββατο στην Πάτρα με το Μινώταυρο και προβάλει ως το φαβορί για τη νίκη, αν και η αχαϊκή ομάδα ψάχνει παντού βαθμούς, προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία.
Από την πλευρά του, ο Θερμαϊκός δοκιμάζεται την Κυριακή στη Βέροια απέναντι στον ανεβασμένο Φίλιππο, που προέρχεται από σπουδαίες νίκες επί του Διομήδη στο Αργος (πρωτάθλημα) και επί του ΑΣΕ Δούκα στο Φιλίππειο (κύπελλο).
Η ομάδα της Ημαθίας χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη, προκειμένου να διατηρηθεί στο κυνήγι της πρώτης τετράδας, αλλά ο Θερμαϊκός θέλει να σημειώσει την όγδοη διαδοχική του νίκη, που θα τον κρατήσει στην κορυφή.
Σπουδαίο ματς γίνεται και στη Μίκρα, όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Σάββατο τον Διομήδη Αργους. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην τρίτη θέση και ο νικητής θα έχει διασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία του στην πρώτη τετράδα, που θα διεκδικήσει στη Β φάση του πρωταθλήματος τον τίτλο.
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προέρχεται από οκτώ διαδοχικές επιτυχίες, αλλά και ο Διομήδης συνήλθε γρήγορα μετά την ήττα από τον Φίλιππο, νικώντας εύκολα στο κύπελλο τον Μινώταυρο και εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο φάιναλ φορ.
Την ίδια ημέρα, ο ΓΑΣ Κιλκίς υποδέχεται τον ουραγό Απόλλωνα Καλαμαριάς, η ΑΕΚ θα είναι τυπικά γηπεδούχος στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος «καίγεται» για βαθμούς, ενώ ο -εκτός στόχων πλέον- ΑΣΕ Δούκα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΓΣ Κορωπίου, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου ομάδας.
Τέλος, στα Βριλήσσια η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Ζαφειράκη Νάουσας, σε μία κρίσιμη μάχη μεταξύ δύο ομάδων που παλεύουν να αποφύγουν καταρχήν τον απευθείας υποβιβασμό και στη συνέχεια να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι άουτ.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.