Ο Πάβελ Νέντβεντ επιβεβαίωσε μετά την ήττα 0-1 της Γιουβέντους από την Τσέλσι την Τετάρτη για το Champions League, αυτό που ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό, ότι δηλαδή θα κρεμάσει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι. Ο Νέντβεντ βρίσκεται στο ρόστερ της Μεγάλης Κυρίας από το 2001, όταν μεταγράφηκε από την Λάτσιο έναντι 41 εκ. ευρώ.
Ο Πάβελ Νέντβεντ επιβεβαίωσε μετά την ήττα 0-1 της Γιουβέντους από την Τσέλσι την Τετάρτη (25/2) για το Champions League, αυτό που ακουγόταν εδώ και πολύ καιρό, ότι δηλαδή θα κρεμάσει τα παπούτσια του το προσεχές καλοκαίρι.
«Ακόμα απολαμβάνω να αγωνίζομαι, αλλά σκεφτόμενος την σωματική και ψυχολογική μου κατάσταση, αντιλαμβάνομαι πως έχει ήρθει η ώρα να ανοίξω δρόμο για νεότερους παίκτες, οι οποίοι αξίζουν να παίζουν» δήλωσε ο τσέχος άσος της Γιούβε.
«Ισως σκέφτεστε ότι είμαι ακόμα νέος, αλλά πλησιάζω τα 37. Θα σταματήσω στο τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα από το πόσο καλά θα τα πάμε στο Champions League ή την Serie A. Η απόφασή μου είναι οριστική και δεν πιστεύω να αλλάξω γνώμη. Είναι η κατάλληλη ώρα για να τα παρατήσω».
Ο Νέντβεντ βρίσκεται στο ρόστερ της Μεγάλης Κυρίας από το 2001, όταν μεταγράφηκε από την Λάτσιο έναντι 41 εκ. ευρώ.
Στην καριέρα του έχει κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης με την Λάτσιο το 1999, αλλά όχι το Champions League. Πιο κοντά έφτασε το 2003, όταν η Γιουβέντους έχασε από την Μίλαν στον τελικό στο Ολντ Τράφορντ.
Επίσης, μετράει μία συμμετοχή με την Εθνική Τσεχίας σε τελικό Euro, το 1996 όταν η ομάδα του γνώρισε την ήττα από την Γερμανία.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με τον Άρη Betsson και επικράτησε 92-81, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία του στην Stoiximan GBL.
Η Εθνική Γυναικών εξασφάλισε την άνοδο της στη League B της UEFA και τη συμμετοχή της στον 1ο γύρο των playoffs για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.