«Θα δώσουμε σκληρό αγώνα στην Λιβαδειά» είπε ο Κατσαβάκης για τον Ηρακλή
Στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηρακλή, Μάκης Κατσαβάκης, μέσω δηλώσεων που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανολεύκων»: «Στην Λιβαδειά πηγαίνουμε για να δώσουμε ένα σκληρό αγώνα με στόχο τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε για πολλούς και σημαντικούς λόγους. Είμαστε ικανοί να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε».
Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, έκανε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο τεχνικός του Ηρακλή, Μάκης Κατσαβάκης.
«Στον προηγούμενο αγώνα αρχίσαμε με μια πολύ καλή και μεθοδική παρουσία και ανάλογα θετική απόδοση.
Μπορούσαμε να πετύχουμε εμείς πρώτοι γκολ και να πάρουμε το πάνω χέρι στο παιχνίδι, όμως σε αυτήν την προσπάθεια εμφανιστήκαμε λιγότερο αποφασιστικοί από ό,τι έπρεπε και στη συνέχεια προδοθήκαμε από μια στιγμιαία αδράνειά μας.
Στην Λιβαδειά πηγαίνουμε για να δώσουμε ένα σκληρό αγώνα με στόχο τη νίκη, την οποία χρειαζόμαστε για πολλούς και σημαντικούς λόγους.
Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο, ο οποίος, στην έδρα του, είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες σε επίπεδο αποτελεσμάτων.
Ομως, με συγκέντρωση στο στόχο, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα είμαστε ικανοί να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε και ως ομάδα έχουμε τις δυνατότητες για αυτό».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.